"Avagy minden amit erről a varázslatos játékról tudni akarsz."

Futballmágia

Futballmágia

Edzőként térne vissza a Barcelona csapatához a legenda!

2017. május 05. - Norbi Erdélyi

download-fc-barcelona-logo-wallpaper.jpg

premier-league-southampton-football_3197835.jpg

Ronald Koeman egy nap leülne a spanyol labdarúgó bajnokságban szereplő Barcelona kispadjára,de a váltásra biztosan nem idén nyáron kerül sor.

Az Everton trénerének neve az elmúlt hetekben többször is felmerült Luis Enrique lehetséges utódaként ám a holland legenda egyelőre nem hagyja ott a liverpooli klubot.

Nincs esély arra,hogy a szerződésem lejárta előtt otthagyjam az Evertont,így nem leszek a Barcelona következő vezetőedzője.Nagyon boldog vagyok itt és várom a következő szezont.Mindenki tudja,hogy mit jelent számomra a Barca. Profi edzőként van két nagy álmom. Az egyik,hogy holland szövetségi kapitány lehessek. A másik,hogy egy nap a Barcelonát irányíthassam. Most azonban egy nagyon izgalmas projektben veszek részt,amit végig akarok vinni.Az A csapat megerősítésén dolgozunk és a következő idényben a Bajnokok Ligája szereplés kivívása a cél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballmagia.blog.hu/api/trackback/id/tr412483747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása